Re: duze rozbieznosci miedzu horoskopem i jego cechami a zyciem codziennym 10 lat(a), 8 mies. temu
|
|
Tyrania i okrucienstwo w dazeniu do celu.
Po co?
|
|
|
|
|
Re: duze rozbieznosci miedzu horoskopem i jego cechami a zyciem codziennym 10 lat(a), 8 mies. temu
|
|
<
|
|
|
|
|
|
|
Sugerowal wczesne dziecinstwo i zablokowanie potencjalu.
Czytalem gdzies o tym juz, ze porod i mogace wynikac niego traumy powoduja ze ,,ustawiaja" nasz stosunek do swiata na reszte zycia. Mozesz przyblizyc mi te tematyke? Masz na mysli np. rebirthing?
Odezwij sie prosze na prive'a. Mam kilka pytan dodatkowych.
|
|
|
|
|
|
|
Z orderem Orla Bialego przesadziles ale ogolnie tym razem sie nie pomylies: uwielbiam byc w swietle reflektorow i byc nr. 1 posrod innych. Badz co badz takim sie jest jesli ma sie Lwa w koniunkcji ze Sloncem i to w 1szym domu dodatkowo ;). Sam widzisz, ze astrologia wcale taka glupia nie jest...
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2014/04/12 16:31 Przez pkrl1979.
|
|
|
|
Odezwij sie prosze na prive'a. Mam kilka pytan dodatkowych.<
|
|
|
|
|
|
|
tu nie ma poczty
<
|
|
|
|
|
|
|
Z orderem Orla Bialego przesadziles ale ogolnie tym razem sie nie pomylies: uwielbiam byc w swietle reflektorow i byc nr. 1 posrod innych. Badz co badz takim sie jest jesli ma sie Lwa w koniunkcji ze Sloncem i to w 1szym domu dodatkowo ;). Sam widzisz, ze astrologia wcale taka glupia nie jest...<
|
|
|
|
|
|