Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

biznes
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 123
TEMAT: biznes
Re: biznes 13 lat(a), 7 mies. temu  
ibiscuss10
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Kobieta ibiscuss10 Miejsce: koszalin Urodziny: 10/10
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Ania:)

To jednak ten saturn w strzelcu , zagranica , ciesze sie bardzo dla ciebie , hiszpania to cudowny kraj. Badz szczesliwa Marianna
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

ibiscuss10
graphgraph
Płeć: Kobieta ibiscuss10 Miejsce: koszalin Urodziny: 10/10
Ania:)

...Napisze ci jeszcze troszke o Tobie , tak troszke z nudow.
Masz piekny trygonik Jowisza z MC , i prawie zawsze jest to samodzielna praca , wlasna firma , niechetnie tacy ludzie pracuja dla innych.Po za tym twoj ksiezyc w pannie jest bardzo ostrozny , stad twoje male niepewnosci. Panna jest ostrozna i strachliwa , musi sie najpierw na 100% upewnic. Ale panna jest dokladna pracowita i systematyczna i zadna praca nie jest jej obca. Duzy plus dla Ciebie. Twoj ksiezyc w sextilu do AC , robi cie dla innych ludzi , przyjemna , grzeczna , dasz sie lubic , nastepny plus dla ciebie.
Wprawdzie masz kwadracik saturna do ksiezyca , ale saturn stoi w strzelcu , a strzelec jest troche lekkomyslny , a wiec na szczescie nie da ci saturn popalic . Pozatym masz MC w rybach. Rybka to najlepsze co jest. W moim nastepnym zyciu bede ryba ze wszystkimi planetami w Rybie. Pamietaj ze ryba przeplynie tez i w brudnej wodzie i na koncu ma sukces.
Pozdrowienia i napisz jak bedziesz miala czas, jak twoj projekt itd. Marianna<
lucy
graphgraph

Kazdy ma swoje marzenia , moje miejsce na ziemi, to Bory Tucholskie, bo nigdzie nie jest tak pieknie jak tam. Ale do spelnienia marzen jest zawsze jakas odleglosc.
To zycze Ci tej pieknej pd Francji, bylam kiedys dawno w St tropez.
Pozrowionka Marianna
Antares
graphgraph

Kochana , wybacz ale zrobilam to w Nieczech u pary astrologow mama i syn Agnes i Jan Reimer
Kolonia. To najwspanialsi ludzi jakich znam, humanisci szeroki poglad na swiat. Kazde seminarium bylo dla mnie jak wygrana w lotto , balam bardzo szczeliwa, ten szeroki horyzont widzenia swiata , wiem napewno ze to przez astrologie , ktora nie ma panswowych granic , ktora jest lekarzem , psychologiem , codziennym doradca. Bylo to najlepsze co mi sie zdarzylo.Sa rozne seminaria , napisze raz cos wiecej o tym. pozdrawiam Marianna
Antares
graphgraph

. Rybka to najlepsze co jest. W moim nastepnym zyciu bede ryba ze wszystkimi planetami w Rybie. Pamietaj ze ryba przeplynie tez i w brudnej wodzie i na koncu ma sukces.

Ale mnie zaciekawilas tym stwierdzeniem ze "bedziesz Ryba"-czy to taki Twoj plan,ktory bys chciala aby sie ziscil, czy tez jest to moze gdzies w radixie zapisane-mozesz cos blizej w temacie napisac ? :)
Magnolia
graphgraph
Urodziny: 03/01
Ostatnio zmieniany: 2011/05/15 20:32 Przez Magnolia.

Do góryStrona: 123