biznes 13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/10 17:18 Przez ibiscuss10.
Ania:)
|
|
Re: biznes 13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/11 23:59 Przez chmielu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hallo Anna.
Wedlug mnie , tak jak ja to widze, potrzebujesz na poczatku czas do rozpedu. Jest mozliwe, ze beda jakies niewielkie trudnosci lub straty.
Prosze nie przejmuj sie tym , twoj projekt potrzebuje czasu , ale bedzie dobrze i wszystko co zamierzasz, sie dobrze uda.
Prosze przeanalizuj swoich ewentutalnych partnerow lub partnerki.
Zaufaj twojej wlasnej intuicji.
Nie wszystkie rady co ci inni daja sa dobre.
Zdasz sie na siebie , rozkwitnie twoj projekt.
Przemysl 2 razy zanim zaufaszswoim "przyjaciolkom".
Masz troche retrogujacych aspektow , nie pozwol sie wyslac na sliski lod.
Pozdrawiam cie, zycze tylko wspanialych sukcesow. Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Napisze ci jeszcze troszke o Tobie , tak troszke z nudow.
Masz piekny trygonik Jowisza z MC , i prawie zawsze jest to samodzielna praca , wlasna firma , niechetnie tacy ludzie pracuja dla innych.Po za tym twoj ksiezyc w pannie jest bardzo ostrozny , stad twoje male niepewnosci. Panna jest ostrozna i strachliwa , musi sie najpierw na 100% upewnic. Ale panna jest dokladna pracowita i systematyczna i zadna praca nie jest jej obca. Duzy plus dla Ciebie. Twoj ksiezyc w sextilu do AC , robi cie dla innych ludzi , przyjemna , grzeczna , dasz sie lubic , nastepny plus dla ciebie.
Wprawdzie masz kwadracik saturna do ksiezyca , ale saturn stoi w strzelcu , a strzelec jest troche lekkomyslny , a wiec na szczescie nie da ci saturn popalic . Pozatym masz MC w rybach. Rybka to najlepsze co jest. W moim nastepnym zyciu bede ryba ze wszystkimi planetami w Rybie. Pamietaj ze ryba przeplynie tez i w brudnej wodzie i na koncu ma sukces.
Pozdrowienia i napisz jak bedziesz miala czas, jak twoj projekt itd. Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|