Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Do Mirjam
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Do Mirjam
Do Mirjam 17 lat(a), 4 mies. temu  
potrek
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Do Mirjam 17 lat(a), 4 mies. temu  
Witaj Mirjam!
niezmiernie sie ucieszylam widzac post Potrka! Strasznie chcialam napisac cos w tej wlasnie nucie, bo rozwazania nad choroskopem w tym momencie to troche za pozne sa, a poza tym jakos nie wierze, zeby dostrzezenie tej sytuacji w choroskopie Twojej corki bylo latwe czy wogole mozliwe dla zwyklego "szarego" astrologa. Raczej wymagaloby to mocnych wlasciwosci medialnych i wrozbiarskich, a ludzi o takich talentach jest niezmiernie malo. Sama "naga" astrologia, choc jest ksiezniczka nauk, to o ile wiem, nie ma takich mozliwosci. Ale nie o tym teraz. Chcialabym napisac o innej ksiezniczce nauk - medycynie. Jak kazda nauka (wliczajac tez astrologie) jest ona tylko nieustanna proba zblizania sie do prawdy, ktora moze osiagnac "w granicy" czyli w nieokreslonej przyszlosci i nie jest w stanie rozwiazac wszystkie problemy ani odpowiedziec na wszystkie pytania. W szczegolnosci nie jest w stanie przewidziec wszystkich zmian jakim moze ulec stan zdrowia Twojej corki! Nawet nie jest to sprawa, ze niemozliwe moze sie stac mozliwe! Bo tutaj nie mozna uzyc wyrazu "niemozliwe". Zaden lekaz jesli bedzie chcial byc naprawde uczciwy, nie powie, ze dana prognoza lekarska jest w stu procentach pewna. Nie ma nic pewnego. Dlatego jest miejsce na nadzieje i na dzialanie, na proby poszukiwania ratunku dla Twej corki. Niestety nie mam wyksztalcenia medycznego ktore mogloby mi chocby odrobine pomoc skonkretyzowac, co mogloby pomoc w tej sytuacji. Potrek mial kilka ciekawych pomyslow. Moze nawet na tym forum znajdzie sie ktos, kto zna z wlasnego zycia podobne przypadki, mysle, ze pomoc nadejdzie, bo jak to Ktos powiedzial - proscie a bedzie wam dane. A Ktos inny: "wszyscy jestesmy falami tego samego oceanu".
Serdecznie pozdrawiam
Maedhros

Mam takie pytanie, ktore zreszta mnie samej tez wydaje sie dziwne, wiec jesli go nie lubisz to po prostu zignoruj. Czy tuz przed choroba, 10 lat temu mialo moze miejsce cos spektakularnego? Jakiekolwiek zdazenie, ktore byloby niezwykle lub dziwne, lub bolesne, lub mocno wzruszajace dla Twojej corki?
Pozdrawiam
M
Maedhros

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Do Mirjam 17 lat(a), 4 mies. temu  
myrjama
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góryStrona: 1