14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
*
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/13 13:14 Przez Rudziñska.
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Thurman ma Wenus w koniunkcji z Marsem. Bullock, co ciekawe, ma rowniez Wenus w koniunkcji z Marsem w Bliznietach i Ksiezyc w Wodniku.
Kazda z nas indywidualnie pojmuje kobiecosc.
Mnie, przedstawicielce Wenus w Baranie poczucie kobiecosci daje pozadanie, jakie wzbudzam w mezczyznie i swiadomosc swej nad nim przewagi. Czuje sie wyjatkowo kobieco, gdy zakladam wysokie szpilki i mam pomalowane paznokcie na czerwono. Uwielbiam byc zauwazalna, ale podziw peszy mnie. Dbam o siebie dla siebie, a nie dla innych, i moim zdaniem tu tkwi sekret kobiecosci, tej tajemnej sily kobiety nad mezczyzna.
Kobiety czesto rozkwitaja w macierzynstwie, ale ich rola zostala juz spelniona a zadanie wykonane. Wydaly na swiat nowa istote. Ich kobiecosc zwabila samca, by poczac nowe zycie, przez co kobiecosc jest juz im niepotrzebna.
Kobiecosc ma cos z tanca godowego, nie uwazacie?
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
*
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/13 13:14 Przez Rudziñska.
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Wiesz, ta budzaca sie kobiecosc w kobiecie jest efektem burzy hormonow w jej organizmie. Zauwaz, ile kobiet mlodnieje stajac sie matkami po 40-stce. Poza tym po urodzeniu dziecka wzrasta w kobiecie swiadomosc jej ciala.
Podobne procesy zachodza u kobiet spelnionych seksualnie. Nie bez kozery mowi sie, ze brakuje babie chlopa, gdy staje sie marudna i zgryzliwa. Niedopieszczone gasniemy, to ten brak pierwiastka meskiego, o ktorym pisala Lucy.
Moim zdaniem, u kobiet z obsadzonymi w znakach meskich Wenus i Ksiezycem lub/i koneksjami do Marsa, nie jest zaburzona rownowaga miedzy energiami Ying i Yang, stad latwiej jest im wydobyc swa kobiecosc. Takie kobiety rzadziej czuja sie niespelnione. Nie trzymaja sie kurczowo swych partnerow, z leku przed samotnoscia. Sa mniej ulegle, a przez to bardziej pozadane przez mezczyzn-mysliwych.
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Niedopieszczone gasniemy, to ten brak pierwiastka meskiego, o ktorym pisala Lucy
<
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Lucy, a co nas rozni od mezczyzn, jak nie seksualnosc?
|
|
|
|
|
|