17 lat(a), 8 mies. temu
|
|
jaka role pelni wladca planety, domy, osi w horoskopie natalnym? wiem, ze pytanie banal, ale mimo to odwazylem sie zadac to pytanie. wiem tylko, ze wladca "pociaga za sznurki" planet, znajdujacych sie w znaku tego wladcy, ale jak to rozumiec w praktyce? np. w skorpionie jest slonce i uran, a pluton w 2 domu w wadze.. albo wladca dsc uran znajduje sie w 4 domu w skorpionie w kon. ze sloncem. czy wladcy sa az tak wazni i jesli tak to jaka role pelnia?
dziekuje z gory za wszelkie sugestie i przyklady, wszedzie pisza o polozeniu planet w znakach, domach, przy osiach, o aspektach.. ale o wladcach cos nie moge znalezc literatury..
pozdro
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2009/12/13 02:50 Przez admin.Powód:
|
|
17 lat(a), 8 mies. temu
|
|
Ariad
|
|
rzanna
|
|
|
17 lat(a), 8 mies. temu
|
|
jaka role pelni wladca planety, domu, osi w horoskopie natalnym?wiem, ze pytanie banal, ale mimo to odwazylem sie zadac to pytanie. wiem tylko, ze wladca "pociaga za sznurki" planet, znajdujacych sie w znaku tego wladcy, ale jak to rozumiec w praktyce?np. w skorpionie jest slonce i uran, a pluton w 2 domu w wadze.. albo wladca dsc uran znajduje sie w 4 domu w skorpionie w kon. ze sloncem. czy wladcy sa az tak wazni i jesli tak to jaka role pelnia?<
|
|
|
|
|
17 lat(a), 7 mies. temu
|
|
<
|
|
rzanna