13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Lucy!!!!
wobec powyzszego w takim razie napisz,dlaczego wiekszosc poleca astro.com jako dobry pomysl do wykreslania kolka, a tam w ramach pomocy w tabeli asc w koniun do saturna :(
i powiedz, czy ten saturn to jest "geniusz" mojego horoskopu????ponadto prosze mi napisac, gdzie moge sobie wykreslic kolko nie uzywajac planet urana neptuna i plutona?? <
|
|
|
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
heh, czyli ja naprawde jestem laikiem;/ brakuje mi napewno kilku lat Twojej wiedzy:) pomieszalam astrologie klasyczna z humanistyczna - uzywam aspektow, zamiast orb ech musze to ogarnac
ponadto od dawna szukam info na temat uszkodzonych planet i domow - nie bardzo wiem na czym to polega i teraz to nie wiem na jakiej astrologii sie skupic:D :)
|
|
|
Happiness is the by-product of an effort to make someone else happy
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
heh, czyli ja naprawde jestem laikiem;/ brakuje mi napewno kilku lat Twojej wiedzy:) pomieszalam astrologie klasyczna z humanistyczna - uzywam aspektow, zamiast orb ech musze to ogarnac
ponadto od dawna szukam info na temat uszkodzonych planet i domow - nie bardzo wiem na czym to polega i teraz to nie wiem na jakiej astrologii sie skupic:D :)<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/02/25 22:33 Przez nowa77.
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
nie chodzi o to co pokazuje program ... tylko o to jak to sie interpretuje ... jak sie je interpretuje ... jak wylicza itp
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/02/25 23:58 Przez lucy.
|
|
|
|
|
|
|