13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Neptis, ja mam bardzo silnie obsadzonego Saturna na ASC w XII domu - np jesli chodzi o moj wyglad zawsze wygladalam powazniej niz inni i zachowywalam sie jak dorosla jak bylam mala, teraz to wyglada troche inaczej,ale napewno jestem bardzo wymagajaca ( w pracy mowili na mnie CzarnaMamba)i nie kazdego dopuszczam do swojego grona - mam duzy dystans do ludzi i raczej tez zauwazylam ze moge ta umiejetnosc wykorzystywac kiedy chce. Jak nie chce miec z kims do czynienia to po prostu uzywam "Saturna", robie powazna mine, jestem zdystansowana, robie wrazenie surowej.....
na pewno cos w tym musi byc...
|
|
|
Happiness is the by-product of an effort to make someone else happy
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Neptis, ja mam bardzo silnie obsadzonego Saturna na ASC w XII domu - np jesli chodzi o moj wyglad zawsze wygladalam powazniej niz inni i zachowywalam sie jak dorosla jak bylam mala, teraz to wyglada troche inaczej,ale napewno jestem bardzo wymagajaca ( w pracy mowili na mnie CzarnaMamba)i nie kazdego dopuszczam do swojego grona - mam duzy dystans do ludzi i raczej tez zauwazylam ze moge ta umiejetnosc wykorzystywac kiedy chce. Jak nie chce miec z kims do czynienia to po prostu uzywam "Saturna", robie powazna mine, jestem zdystansowana, robie wrazenie surowej.....
na pewno cos w tym musi byc...<
|
|
|
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
[quote]<
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/02/21 17:31 Przez nowa77.
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Neptis, ja mam bardzo silnie obsadzonego Saturna na ASC w XII domu -
moj Saturn ma koniunkcje z ASC i faktycznie jest w XII domu
|
|
|
|
|
13 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Neptis, ja mam bardzo silnie obsadzonego Saturna na ASC w XII domu -
moj Saturn ma koniunkcje z ASC i faktycznie jest w XII domu<
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/02/21 18:02 Przez lucy.
|
|
|
|
|
|
|