Re: Animodar 13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Horoskop urodzeniowy
_KUNENA_BBCODE_HIDDENTEXT
Horoskop na moment pelni przedurodzeniowej
_KUNENA_BBCODE_HIDDENTEXT
Prawdopodobna godz urodzenia po polnocy ale przed 3 w nocy.
Panie Piotrze dziekuje za zainteresowanie :)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/11 14:55 Przez Magnolia.
|
|
|
|
Prawdopodobna godz urodzenia po polnocy ale przed 3 w nocy.
Panie Piotrze dziekuje za zainteresowanie :)Wenus, Mars, peregrineMars jest tutaj animodar
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dziekuje za poswiecony czas:)
Tylko jeszcze jedno pytanie, jesli moge, z tego wynika ze jesli pelnia przedurozeniowa wypada w dzien to rozpatrujemy wladce zywiolu w ktorym jest Slonce, jesli w nocy to rozpatrujemy zywiol w ktorym jest Ksiezyc-czy dobrze zrozumialam? Kiedys probowalam ta metoda uscislic asc moich dzieci i chyba wlasnie ten blad robilam bo cos mi nie pasowalo, ale z drugiej strony tez do glowy mi nie przyszlo ze domicyl jest mocniejszy niz egzaltacja-coz dluga droga jeszcze przede mna.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam :)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/02 23:03 Przez Magnolia.
|
|
|
|
Tylko jeszcze jedno pytanie, jesli moge, z tego wynika ze jesli pelnia przedurozeniowa wypada w dzien to rozpatrujemy wladce zywiolu w ktorym jest Slonce, jesli w nocy to rozpatrujemy zywiol w ktorym jest Ksiezyc-czy dobrze zrozumialam?<
|
|
|
|
|
|
|
Tylko jeszcze jedno pytanie, jesli moge, z tego wynika ze jesli pelnia przedurozeniowa wypada w dzien to rozpatrujemy wladce zywiolu w ktorym jest Slonce, jesli w nocy to rozpatrujemy zywiol w ktorym jest Ksiezyc-czy dobrze zrozumialam?
Dziekuje za pomoc i wyjasnienia -to bardzo ciekawy temat :)a poniewaz mam kilka horoskopow gdzie godzina niezbyt dokladna to na pewno niezmiernie przydadza mi sie Pan podpowiedzi.Pozdrawiam i zycze dobrej nocy :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/03 18:19 Przez Odo.
|
|
|
|
Merkury, Saturn, Jowi
|
|
|
|
|
|