Re: Animodar 13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Znana jest jeszcze metoda rektyfikacji przez monomorie<
|
|
|
|
|
|
|
Znana jest jeszcze metoda rektyfikacji przez monomorie
Piotr Piotrowski<
|
|
|
|
|
|
|
<
|
|
|
|
|
|
|
Tak sie zastanawiam, czy jezeli wszystkie z wymienionych sposobow wskazuja na jedna planete to czy mozna uznac ze jest to pewnosc prawie 100%?
Tez mam problem z uscisleniem asc-wszystkie w/w metody wskazuja na moja Wenus, w natalnym mam ja w Rybach, w horoskopie lunacji asc wypada w Byku dla pewnosci sprawdzilam jeszcze horoskop nowiu-asc wypada w 17^ Ryb-a w natalnym moja Wenus jest w 18^ Ryb-czy mozna uznac za uscislilam swoje asc ustawiajac je na 18^ Strzelca?
Pzdr.
|
|
|
|
|
|
|
Tak sie zastanawiam, czy jezeli wszystkie z wymienionych sposobow wskazuja na jedna planete to czy mozna uznac ze jest to pewnosc prawie 100%?Tez mam problem z uscisleniem asc-wszystkie w/w metody wskazuja na moja Wenus, w natalnym mam ja w Rybach, w horoskopie lunacji asc wypada w Byku dla pewnosci sprawdzilam jeszcze horoskop nowiu-asc wypada w 17^ Ryb-a w natalnym moja Wenus jest w 18^ Ryb-czy mozna uznac za uscislilam swoje asc ustawiajac je na 18^ Strzelca?<
|
|
|
|
|
|
|
Pelnia przedurodzeniowa wypadala w Pannie a wiec w gre wchodza wladcy zywiolu ziemi (urodzenie nocne) Ksiezyc, Wenus i Mars.W horoskopie natalnym Ksiezyc w Strzelcu, Wenus w Rybach a Mars w Baranie.Na dodatek Wenus w luznej koniunkcji ze Sloncem a wiec bardzo mocna jest,czy to wystarczy aby uznac ja za wladce troistosci?Z drugiej strony Mc wypada w Wadze czyli znaku Wenusowym-
i dylemat(przepraszam ale dylemat to moj "brat"-Ryba jestem :))jesli juz to co ustawic na 18 stopien-asc czy mc
Rowniez pozdrawiam i slicznie dziekuje za podpowiedz:)
|
|
|
|
|
|
|
Pelnia przedurodzeniowa wypadala w Pannie a wiec w gre wchodza wladcy zywiolu ziemi (urodzenie nocne) Ksiezyc, Wenus i Mars.W horoskopie natalnym Ksiezyc w Strzelcu, Wenus w Rybach a Mars w Baranie.Na dodatek Wenus w luznej koniunkcji ze Sloncem a wiec bardzo mocna jest,czy to wystarczy aby uznac ja za wladce troistosci?stargaz
|
|
|
|
|
|