Jakis tydzien temu czytalam ten artykul o przepowiedni Wangi na stronie Nautilusa. Robi wrazenie, bo Wanga rzekomo za date wybuchu III wojny swiatowej podala 10 listopada 2010 roku.
Material ten zostal mocno skrytykowany przez internautow . W jednym z komentarzy przeczytalam, ze przepowiednie Bulgarki zostaly sfabrykowane przez telewizje rosyjska i nie maja nic wspolnego z jej prawdziwymi wizjami przyszlosci.
Michael, Twoje spostrzezenia sa ciekawe i warte analizy. Ukraina jako zarzewie konfliktu? Astrologiczne parametry, ktore pokazales temu nie zaprzeczaja. Co gorsza dyrekcje, bedace zapowiedzia przyszlych wydarzen, moga sugerowac wybuch ognisk zapalnych. Niepokoi mnie Mars w kwadraturze do Neptuna/Urana.
Zaluje, ze nie jestem ostatnio w temacie Ukrainy, bo moja uwage skupiaja wciaz przepychanki na lini PiS-PO i eskalacja nastrojow spoleczenstwa podzielonego na dwa przeciwstawne sobie obozy. Polityka wschodnioeuropejska nie jest moim konikiem, ale poczytam dzis w wolnej chwili o obecnej Ukrainie i ewentualnych zagrozeniach, jakie moglby te kraj stwarzac dla Europy.
|