|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/08/05 20:02 Przez Kuba.
|
|
13 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Witam Cie Kuba , Dzien dobry.
To bardzo dobrze ze zajmujesz sie aktualnymi wydarzeniami, te horoskopy zwykle pozniej zostaja w pamieci.
Co rzuca sie w oczy w radixie Pana Lepera to skupienie planet w 7 domu.
Ksiezyc wskazuje na publiczna, znana osobe , ale sa tam niestety inne planety ktore powoduja klopoty.
Saturn w retrogracji mowi ze trudno jest spawy publiczne doprowadzic do konca , a jezeli to z oporami i trudem. Neptun na DC dodatkowo utrudnial jego zadania, przekrecajac prawde w bardzo pawdomowny i realny sposob.
Teraz widze, to byl bardzo rozsadny i inteligentny czlowiek saturn trygon jowisz koniunkcja wenus z merkurym.
Na co ja zwracam uwage w przypadkach naglego rozstania sie czlowieka ze swiatem , to jest Lilith. Sprawdzilam to miedzy innymi w tragicznych wydarzeniach katastrofy smolenskiej. Niestety ale Lilith prezentowala sie w calej okazalosci, T kwadrat z wezlami. Wezly ksiezycowe to los i przeznaczenie.
Jest to dla mnie osobiscie bardzo bolesne , kiedy ludzie ktorzy mogliby jeszcze tyle dac wkladu w polepszanie naszego swiata , nagle odchodza.
W nastepnych dniach zajme sie tym horoskopem , zeby chociaz odrobine poznac Pana Lepera , ktorego widzialam jako bardzo milego i sympatycznego czlowiekiem, ktory chcial polepszyc nasz swiat.Nie zajmuje sie polityka , widzialam go jako czlowieka.
Pomodlmy sie za jego dusze i jego spokoj.
Pozdrawiam Forum, Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
13 lat(a), 3 mies. temu
|
|
...........Co do polepszania naszego Swiata, slyszalam statystyczna wypowiedz :
Nasza ziemia i jej bogatcwa , w ziemi, w oceanach i wszystko co nasza ziemia posiada, znajduje sie w rekach 12 procent narodu ziemi.
A 85 procent ziemskiej ludnosci musi ciezko pracowac na swoj chlebek.
Sa to pracownicy , mali urzednicy jekies male firmy nauczyciele , milicjanci , lekarze
itd.
Lecial w niemieckiej telewizji Super RTL program w nocy od 0.25 astrologia i horoskopy.
Byla tam najlepsza pani astrolog , jaka ja kiedykolwiek widzialam. Moderator mowil do niej AstroLady.
Kobieta jest genialna , nigdy nie zdarzylo mi sie spotkac, czy widziec, kogos, kto tak zna astrogie. Pochodzi ze Szwajcari , i na swoim laptop ma tylko aspekty , tez te najmniejsze.Ona wlasnie mowi te ciekawostki tez sporo o polityce. Pisze Wam to tylko dla ciekawosci, ten program sie konczy , jest jeszcze 2 razy we wtorek i srode po polnocy.
Osobiscie kocham astrologie i moje ksiazki i kobitki ktore mnie odwiedzaja.
Polityka jest mi obojetna , nie umiem zmienic tego swiata, a wiec zyje w nim calkiem obojetnie.MOJA PROSBA DO WAS !!! PODAJCIE MI PROSZE, DATE POLSKI JAKA WY PRZYJMUJECIE !!!
Jak sie dodzwonie to zapytam kiedy Polska bedzie lepsza , i bogatsza.
Antares
|
|
Antares
|
|
|
13 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Wlasnie slucham w Polskiej telewizji o Panu Leperze i zastanawiam sie co mowia o tym gwiazdy.
Przeciez w Katastrofie smolenskiej przyszla tragedia od zewnatrz. I Lilith prezentowala sie w horoskopach , prawie u wszystkich , ktorzy lecieli tym samolotem.
A wiec byla to smierc , nie wybrana tylko spowodowana calym sznurkiem nieszczesliwych prezypadkow.
Mam jedna ksiazke , gdzie autor probuje przyjc do sedna sprawy.Mniej czy wiecej , bez spodziewanego efektu.
Mysle ze smierc czlowieka mozana widziec , jak jest juz po wszystkim , ale przed tym nie jest to w ogole mozliwe.
Jest to bardzo trudny i bardzo bolesny temat, ale tez tak samo wazny jak nasze urodziny.
To sa tylko moje osobiste mysli.
Pozrdawiam cale forum Antares
|
|
Antares
|
|
|
13 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Masz racje , nie znamy dokladnej godziny , ale mozna popatrzec tezbez godziny.
U kazdego czlowieka wyglada to inaczej.
Biore pod uwage koniunkcje i kwadrature , inne aspekty uwazam jako dodatkowe.
Jest bardzo roznie u roznych ludzi. Jest to bardzo indywidualnie.
Co do Hyleg , nie biore pod uwage tej starej astrologii , bo w obliczeniach bylo wiecej bledow jak wszystkiego innego.
Mamy przeciez nowoczesne Nasa ephemeridy , i obliczenia sa 100 procent.
Jest francuska firma ktora to robi , sa dla mnie pierwsza klasa.
" AUREAS Editions " 75005 Paris , 15 rue du Cardinal Lemoine ISBN 2910049043.
Jak nie jestem pewna to spawdzam.
Oczywiscie kazdy z nas ma swoje indywidualne wypracowane metody i tak jest tez dobrze.
Wiem ze w tych krytycznych przypadkach jest czesto Pluto, Saturn , tez Jowisz ,
Tez inne planety jak Mars Merkury , Wenus.
Nawet przy duzej ilosci horoskopow ktore sie sprawdza , trudno jest wynalezdz regule.
Narazie pozdrawiam i zycze duzo slonca na dzisiaj ,....dla mnie, dla Ciebie i dla Wszystkich.... Antares
|
|
Antares
|
|
|
|