13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Masz ksiezyc w wadze ? Ah , to dlatego jestes taka ladna. Ciesz sie z tego , mysle tez ze ludzie cie bardzo lubia. Nie przejmoj sie ten saturn nie zostanie tam na zawsze. Sprobuj dbac troszke o swoja dusze, ja tak czesto jak jest to mozliwe chodze na piechote i jak sie ktos usmiechnie to go zagadam , taka rozmowa dobrze robi.Albo zrob cos innego co ci sprawia przyjemnosc.ten saturn nie zostanie tam na zawsze.
Pozrawiam cie serdecznie Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
<
|
|
|
"Take nothing on trust, see everything for yourself"
|
|
13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Mysle wiec, ze efekt dzialania tranzytu Saturna przez natalny Ksiezyc duzo zalezy od znaku Ksiezyca, jego polozenia i aspektow. Uwazam, ze przejscie Saturna moze byc bolesne, ale i pouczajace, czlowiek zrzuca rozowe okulary, o ile przez nie do tej pory patrzyl i widzi rzeczy takie, jakie sa, a czasem nawet w nieco ciemniejszych barwach niz rzeczywiste.<
|
|
|
|
|
13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Masz ksiezyc w wadze ? Ah , to dlatego jestes taka ladna. Ciesz sie z tego , mysle tez ze ludzie cie bardzo lubia. Nie przejmoj sie ten saturn nie zostanie tam na zawsze. Sprobuj dbac troszke o swoja dusze, ja tak czesto jak jest to mozliwe chodze na piechote i jak sie ktos usmiechnie to go zagadam , taka rozmowa dobrze robi.Albo zrob cos innego co ci sprawia przyjemnosc.ten saturn nie zostanie tam na zawsze.
Pozrawiam cie serdecznie Marianna<
|
|
|
|
|
|