Re: Okreslenie dokladnej godziny urodzin po wygladzie 14 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
|
|
|
|
|
Re: Okreslenie dokladnej godziny urodzin po wygladzie 14 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
No niby jest...tyle tylko, ze dosc zgadza sie opis z tym jaki jestem, szczegolnie jesli idzie o wezly ksiezycowe i karme. Dlatego chcialbym poprosic kogos, kto moglby okreslic w obu przedstawionych kosmogramach pozycje wezlow ksiezycowych wraz z domami. Z moja introwertycznoscia stawiam na godz 4:30, rowniez na wrodzone poczucie estetyzmu (Saturn w domu XI), ale oczywiscie moge sie mylic...
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/11/02 19:13 Przez pkrl1979.
|
|
|
|
tyle tylko, ze dosc zgadza sie opis z tym jaki jestem nie wiem co masz na mysli, ale DSC pokazuje jak budujemy relacje z innymi ... jakie osoby przyciagamy
szczegolnie jesli idzie o wezly ksiezycowe i karme. Z moja introwertycznoscia stawiam na godz 4:30,rowniez na wrodzone poczucie estetyzmu (Saturn w domu XI)<
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/11/02 19:31 Przez lucy.
|
|
|
|
tyle tylko, ze dosc zgadza sie opis z tym jaki jestem nie wiem co masz na mysli, ale DSC pokazuje jak budujemy relacje z innymi ... jakie osoby przyciagamy
szczegolnie jesli idzie o wezly ksiezycowe i karme. Z moja introwertycznoscia stawiam na godz 4:30,rowniez na wrodzone poczucie estetyzmu (Saturn w domu XI)
Gdybym znal sie na strologii, nie zadawalbym tutaj takich pytan. To sa moje wlasne interpretacje, pochodzace z roznych zrodel, a nie szczegolowa analiza. Dlatego prosilem o pomoc w szczegolowej interpretacji w obu przypadkach godziny urodzenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/11/02 20:04 Przez lucy.
|
|
|
|
Glownie na temat tego, co napisala Stargazer w innym watku, ponadto to co pisza na temat poszczegolnych aspektow ale tak jak mowie - astrologia to bardzo scisla dyscylina i bez dokladnego okreslenia wszystkich aspektow bedzie trudno zweryfikowac, czy np. moj wezel ksiezycowy wschodzacy znajduje sie w znaku Panny w domu XI (co zgadza sie z tym, jakie jest moje zycie i korelacja na linii dziecko-rodzice, tradycja-moj swiat), zy gdzies indziej. Moze byc wylacznie jedna roznica, ktora bedzie wazyla na calosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|