Re: Czy jestem niebezpieczny? 14 lat(a), 5 mies. temu
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/26 20:11 Przez lula322.Powód: P.S.:)
|
|
|
|
Lulo!
Mowiac, ze nie z kazdym rozmawiasz masz na mysli tylko niektorych, czy przynajmniej niektorych?
Co do mojego Marsa, to klamcy nawet jak mowi prawde, to i tak nikt nie wierzy. A co kiedy klamca klamie?
Moja pamiec jest niezbyt dobra, zapewne wplyw zle aspektowanego Merkurego, ale wydaje mi sie, ze korzystne jest to dla wielu kobiet.
Bernardzie!
Twoja Wenus w baranie wskazuje na idealny typ partnerki, ktora powinna byc przebojowa, silna i bezposrednia. Zacznij takiej szukac, a zapewne wyciagnie Cie z Twojego marazmu. Lulo, jestes wolna? Bernardzie, udaj sie z dowodem osobistym do USC i tam Ci podadza dokladna godzine urodzenia. Wszyscy, tylko nie jestem pewny, czy scisle wszyscy czy prawie wszyscy zerkneliby w Twoj radix bez gdybania.
I znow Lulo. Przez Ciebie kilku forumowiczow poczulo Twojego bluesa, Bernard uzywa slangu uczniowskiego, a Mistrz panTo klnie po baraniemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/07/10 21:51 Przez michael.
|
|
|
|
Mowiac, ze nie z kazdym rozmawiasz masz na mysli tylko niektorych, czy przynajmniej niektorych?
SatarnieCo do mojego Marsa, to klamcy nawet jak mowi prawde, to i tak nikt nie wierzy. A co kiedy klamca klamie?Moja pamiec jest niezbyt dobra, zapewne wplyw zle aspektowanego MerkuregoLulo, jestes wolna?
Satarnie ? co za pytanie ?
I znow Lulo. Przez Ciebie kilku forumowiczow poczulo Twojego bluesa, Bernard uzywa slangu uczniowskiego, a Mistrz panTo klnie po baraniemu.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|