Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Przede wszystkim niepokoi mnie aspekt Marsa z Neptunem, ktory prowadzi potencjalnie do autodestrukcji [...]<
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/03/16 22:46 Przez panTo.
|
|
Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/10/18 16:30 Przez Satarn.
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/03/17 13:15 Przez panTo.
|
|
|
|
Mars w kwadracie do Neptuna ma taka przykra wlasciwosc, ze nieco zahamowana jest wola dzialania. To znaczy, ze bardzo chcesz cos zrobic ale nie robisz bo .. no wlasnie sam nie wiesz nawet dlaczego. Okropienstwo bo tez tam i bardzo mnie ten spekt denerwuje. Chciclabym miec mocniejszego Marsa. Mars jest tez u Ciebie w koniunkcji z Saturnem. To jakby jazda samochem przy ciagle wcisnietym hamulcu. Z jednej strony dobrze bo szybka jazda jest niebezpieczna, z drugiej jednak rozne dzialania sie hamuja co jest frustrujace. Poniewaz koinikcja ma miejsce w Pannie to mozesz tracic czas na beuzytecznie drobnostki zamiast skupic na dzialaniu i osiaganiu celu.
Ale jakby stad wyciagnac wnioski o osobowisci borderline to nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black_halo - Tobie takze za Twoje komentarze. Masz przepiekny usmiech...
|
|
|
|
|
|
|
Wiem, ale dzieki za komplement !
Neptun w opozycji do Wenus sprawia, ze widzisz w potencjalnych partnerkach albo to co chcesz widziec albo nie widzsz tego czego nie chcesz widziec. Niekoniecznie musisz zaraz przyciagac partnerki z problemami, byc moze po prostu na pocztaku tych problemow nie widzisz albo nie chcesz widziec. Tzw. klapki na oczach.
|
|
|
|
|
|