Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Twoja lulo skaleczona energia mnie intryguje...<
|
|
|
|
|
Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
<
|
|
|
|
|
|
|
Paula
Wedlug mojego radixu jestem wulkanem emocjonalnym, choc moje wylewy sa pod scisla kontrola. Nie ocenialem Twojej osobowosci, ocenilem tylko panTo. Wspomnialem tylko o Twojej energii, ktora mnie prawde mowiac odpowiada. Ja staram sie brac ludzi tylko takich, ktorzy mi odpowiadaja. I serdecznie zaprosilbym Ciebie do mnie na na "heroiczna dawke 5 gramow suszu" i zapewne wyczysciloby to nasze relacje na blysk, no ale to jest zabronione. Wtedy ocenilbym Ciebie bez grozby pomylki.
Podobno Judasz (skorpion) byl najwierniejszym przyjacielem Jezusa, ale historia go wrobila.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Zamowilem wlasnie Zarys astrologii urodzeniowej i prognostycznej Von Pronaya. Mam nadzieje, ze ona pozwoli mi zdiagnozowac samego siebie. Chcialem sie zmierzyc z prawda, ale wszyscy sa zbyt poprawni. Mialem juz nadzieje w Pauli, ale po jej ostatnim poscie zwatpilem. Dziekuje tu wszystkim. Moze ostatni post napisze Stargazer? Podobno rak do raka jest szczery az do bolu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamowilem wlasnie Zarys astrologii urodzeniowej i prognostycznej Von Pronaya. Mam nadzieje, ze ona pozwoli mi zdiagnozowac samego siebie. Chcialem sie zmierzyc z prawda, ale wszyscy sa zbyt poprawni. Mialem juz nadzieje w Pauli, ale po jej ostatnim poscie zwatpilem. Dziekuje tu wszystkim. Moze ostatni post napisze Stargazer? Podobno rak do raka jest szczery az do bolu.<
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/03/22 22:21 Przez stargazer.
|
|
|
|
<
|
|
|
|
|
|