Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline?
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12345678
TEMAT: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline?
14 lat(a), 9 mies. temu  

Pzdr.
panTo
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/03/20 17:28 Przez panTo.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu  
<
lula322
:)
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2012/12/27 07:42 Przez lula322.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jestem Bogiem 14 lat(a), 9 mies. temu  
lula322
graphgraph

Re: Czy to jest pograniczne zaburzenie osobowosci - borderline? 14 lat(a), 9 mies. temu  

<
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

Re: I dekanat Ryb 14 lat(a), 9 mies. temu  
lula322 napisal:
Czy znasz moze historie Magika?

Skojarzylo mi sie najpierw z Magiem, tylko ze nazywac go Magikiem to troche aroganctwo. Cechuje go pragnienie tworzenia z zamilowaniem do nauki. Mi blizej jest do Diabla prowadzacego sie niemoralnie, niszczacego innych choc tylko na ich wlasne zyczenie, lubujacego sie w uzaleznieniach oraz w czarnej magii.

Co do swietej pamieci Magika (Piotra), to wmawial on sobie ze jest niepoczytalny i zszargal sobie tym psychike, az w koncu totalnie zeswirowal. W odroznieniu od niego jestem silny i panuje nad swoimi namietosciami , prawdopodobnie wplyw ascendentu w koziorozcu. Przyciagam osoby ze sloncem w rybach lub z ksiezycem w rybach, a raczej moze one mnie przyciagaja. Laczy mnie z nimi pewnego rodzaju dramatyczny stosunek jaki laczyl George Sand i Chopina. Testuje ich uczucia i mysli sprawujac rownoczesnie pewnego rodzaju mecenat nad nimi.

A tak w ogole to od panTo czuje bardzo dobry przekaz energetyczny. W realu nie dazylbym do kontaktu czujac dyskomfort, gdyz jest zbyt dobry i ma zbyt wartosciowa osobowosc, lecz Twoja lulo skaleczona energia mnie intryguje...
Satarn
graphgraph

A tak w ogole to od panTo czuje bardzo dobry przekaz energetyczny. W realu nie dazylbym do kontaktu czujac dyskomfort, gdyz jest zbyt dobry i ma zbyt wartosciowa osobowosc, lecz Twoja lulo skaleczona energia mnie intryguje...<
lula322
graphgraph

Do góryStrona: 12345678