|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/09/07 18:56 Przez syntax.Powód: dopisek
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Hallo synax.
Mysle, ze jezeli chcesz znalezdz sobie kandydata na meza i tatusia dla twoich 5 slodkich dzidziusiow , to chyba nie moze byc z tym problemu.
Wez sobie to co sie nadazy i osiagniesz twoj zyciowy cel.
Napewno bedziesz tak jak inne dziewczyny, szczesliwa mamusia i osiagniesz w wieku 30-35 lat twoja wymazona wage 80-100 kg.
Bo tak jak patrze na te posty od pieknych polek , to innego celu w zyciu na przyszlosc, nie zauwazylam.
Dlaczego tak pisze ? Chetnie to wyjasnie.
W licu spotkalisnmy na dworcu , ja i moj partner jedna mloda dziewczyne (21 lat ), ktora byla z Kazachstanu i robila podroz po Europie.
Dowiedzielismy sie, ze za 70 euro mozna kupic UE bilet dla studentow na podroze po calej Europie na wszystkie szybkie pociagi.Poniewaz szybki "Talis" 320km/godz jechal dopiero rano do Paryza , nie wiedziala czy moze spac na dworcu.
Oczywiscie wzielismy ja do domu, rozmawialismy caly wieczor, i rano moj partner zawiozl ja na dworzec i wsadzil do tej szybkiej koleji.
Byla to tak nadzwyczajna dziewczyna , bardzo dorosla na swoj wiek, opowiedziala o swoich zyciowych projektach , nauka , dobry zawod , praca na zachodzie , kariera. Na meza w jej zyciu nie bylo narazie miejsca.To bylo na pozniej, i to z tego biednego Kazachstanu.
Bylismy oboje po prostu nia zafascynowani.Jej dobry jezyk , jej doroslosc i wiedza, dla mnie byl to fenomenalny aspekt.
Dlaczego jest tutaj na tym pieknym forum, tak malo poczty od polskich dziewczyn gdzie, kariera zawodowa , spelnienie marzen , zeby cos w zyciu osiagnac , nie ma na to miejsca.Zawsze mozna miec chlopaka i wspolnie dazyc do jakiegos wiekszego celu w zyciu, czy nie ? Prosze was dziewczyny , przemyslcie swoje cele w zyciu , ten swiat jest taki fascynujacy, zrobcie cos , albo przynajmniej sprobujcie zrobic cos dla siebie , a tym samym dla kraju i tez dla innych.Ten maly osobisty wklad.
W dzisiejszych czasach zostac mamusia w wieku 35-40 , nie jest zadnym problemem.
Tak mysle ........
bardzo bym sobie zyczyla zeby ta kazachstanka , byla polka.
Nie gniewajcie sie, pisze tylko to co mysle. Pozdrawiam serdecznie. Antares.
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
na potomstwo ani zdrowie mi nie pozwala [chyba,ze medy
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/09/08 20:35 Przez syntax.
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Dlaczego jest tutaj na tym pieknym forum, tak malo poczty od polskich dziewczyn gdzie, kariera zawodowa , spelnienie marzen , zeby cos w zyciu osiagnac , nie ma na to miejsca.Zawsze mozna miec chlopaka i wspolnie dazyc do jakiegos wiekszego celu w zyciu, czy nie ? Prosze was dziewczyny , przemyslcie swoje cele w zyciu , ten swiat jest taki fascynujacy, zrobcie cos , albo przynajmniej sprobujcie zrobic cos dla siebie , a tym samym dla kraju i tez dla innych.Ten maly osobisty wklad.
W dzisiejszych czasach zostac mamusia w wieku 35-40 , nie jest zadnym problemem.
Tak mysle ........
bardzo bym sobie zyczyla zeby ta kazachstanka , byla polka.
Nie gniewajcie sie, pisze tylko to co mysle. Pozdrawiam serdecznie. Antares.<
|
|
|
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Hallo Dziewczyny, dzieki ze napisalyscie, tak tez myslalam ze sie odezwiecie.
Chcialam troszke podniesc wasze cisnienie krwi , czasem dobrze to robi na bardziej racjonalne myslenie.
Ja wiem Escha jak to jest , czasem droga jest okropnie mozolna , a innym wpada wszystko w rece.
Ale to wlasnie Wy...INDYGO AND CRISTAL CHILDREN , to wlasnie wy zmienicie ten swiat.
Przemyslcie to , za kilka , kilkanascie lat wspomnicie moje slowa.
Nawet jak jest mozolnie , nigdy nie tracic nadzieji, i nie podupadac na duchu.
Pamietajcie, ze sprzataczka robi tez bardzo duzo dobrego dla swiata, bo inaczej utoneli by inni w brudzie.
Patrze codziennie polskie wiadomosci , dyskusje , telewizor leci caly dzien i wystarczy ze slysze jak polotycy prawie wybijaja sobie nawzajem zeby.
Kiedys Wy zmienicie ten swiat i teraz mozecie malym wkladem tez to zaczac.
Pamietaj escha , ze ten kto mozolnie musi sobie na wszystko zapracowac , ten zawsze da rade , a nie ten, co mu tatus kupuje dyplom , bo to sie kiedys mocno zemsci.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie , i prosze nie obrazajcie sie tak odrazu.
Antares
|
|
Antares
|
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
[dla mnie nie musza istniec Z drugiej strony,jesli spelnia inne nadrzedne kryteria;D][wiadomo roznie bywa]
|
|
|
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Problem polega na tym , ze czesto ludzie ktorzy sa naprawde glupsi od nas , potrafia wyprowadzic na rozstajne drogi.
Wszystkiego w zyciu mozna sie nauczyc , a komfort polega na tym ze mozna sobie w cudze gwiazdy popatrzec i zauwazyc ze u tych " fajnych" to tylko fasada .
Dobrze tez jest nauczyc sie madrze z innym rozmawiac , nigdy nie lapac sie na temat durnej kolezanki , tylko mowic to co nam sie podoba , albo krotko uciac dyskusje z powodu nie wylaczonego pieca w domu i ciao bambino.
U ciebie powinno sie wszystko zmienic za 2-3 lata , popatrz twoje solarne , a sie upewnisz.
Wbij sobie dewize do glowy : swiat to cala reszta , ale przede wszystkim ja.
Jestes jeszcze bardzo mloda , nauczysz sie tego, zaufaj mi , ja to wiem.
Pozdrawiam cie serdecznie , antares
|
|
Antares
|
|
|
|