13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Droga Joanno , jezeli nie udalo ci sie na twoja wymarzona medycyne , to jednak nie rezygnuj. Sprobuj nastepny rok jeszcze raz. Masz taka mase dodatkowych aspektow , ze jestem tego zdania, ze w tym wlasnie kierunku wykorzystasz swoje talenty.
Masz bardzo ciekawy horoskop , popatrze sobie twoj radix troche dokladniej.
Masz dobrego saturna , praca bedzie ci sprawiala przyjemnosc i wypelni twoje oczekiwania.
Napisz prosze od czasu do czasu jak ci idzie , szkoda by bylo dla astrolabianow gdybys nas zostawila.
My wszyscy uczymy sie wlasnie na takich ciekawych horoskopach.
Zycze ci duzo szczescia. Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/09/01 18:32 Przez Scarlett.
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Moja droga , ja ci chetnie na twoje pytanie odpowiem.
Skonczy sie to wtedy , jak przezwyciezysz twoje lenistwo i wygodnictwo i wybierzesz sie w "daleka podroz "do doktora.
Nie ma u ciebie w poblizu lekarza ?
No jak nie ma, to musisz niestety sie wybrac w podroz, nikt z nas tego za ciebie nie moze zrobic.
Nie slysze zeby astrolabianie lezeli na kanapie i czekali az sie samo zrobi.
Astrologia to nie lekarz , tam musisz niestety sama udac sie po porade.
Wiem ze, jest ci to mementalnie bardzo trudne, ale innej rady dla Ciebie nie widze.
Zycze ci duzo szczescia i zdrowia i wszystkiego najlepszego, i napisz prosze jak ci sie to udalo, mysle ze paluszki nie sa chore.
PS , wyluzuj troche , jestes fajna dziewczyna, wszystko bedzie w porzadku , zobaczysz.
|
|
Antares
|
|
|
13 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Moja droga , nie mozesz szukac pomocy na forum.
Na twoim miejscu poszlabym do lekarza i dala sie kompletnie przebadac.
Z tego co wiem wystarczy zbadac krew i lekarz wykryje przyczyne twojego zlego samopoczucia.
W takim wypadku nie mozesz tego zaniedbac.
Bo to moze byc drobiazg , albo tez cos powazniejszego. Co to za lekarz ze nie stwierdzil dlaczego tak zle sie czujesz. Idz szybko do innego lekarza i jeszcze raz , na forum nie znajdziesz pomocy.
Zycze ci wszystkiego najlepszego i prosze nie zwlekaj z tym . Zdrowia nie mozna kupic.
Trzymam za ciebie kciuki. Pozdrawiam serdecznie Antares
|
|
Antares
|
|
|
|