Re: Dzieci w horoskopie urodzeniowym 13 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Witam , Troche popatrzalam twoje solarne horoskopy i wydaje mi sie ze chyba musisz jeszcze troszke poczekac. Masz w twoim solarnym na rok 2014 , pn wezel w piatce , i to wskazuje na to ze byc moze zostaniesz mamusia ladnego chlopczyka.
Badz cierpliwa , na wszystko przyjdzie czas , tak mamy to wszyscy.
Pozdrowionka niecierpliwa mamusiu. Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
<
|
|
|
Happiness is the by-product of an effort to make someone else happy
|
|
|
|
Tiffany ... Entia non sunt multiplicanda praeter necessitate
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/08 11:09 Przez lucy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(...) ale nalezy tez pamietac, ze nie do konca jest prawda ze liczba aplikujacych aspektow do wladcy V domu oznacza liczbe dzieci - Rushman pisala ta ksiazke lata temu i ona sama nie zabezpieczala sie przed "niechciana" ciaza, dlatego w jej przypadku obietnica natalna sie spelnila. Dziisiejsze kobiety troche inaczej patrza na sprawy macierzynstwa (...)<
|
|
|
|
|
|
|
No nie wiem ja bym dyskutowala z tym twierdzeniem "potencjalna ilosc" bo w takim ukladzie przy zalozeniu ze kobieta jest dosc plodna to kazda owulacja powinna byc w radixie uwzgledniona i np.pierworodne dziecko takiej plodnej kobiety, ktora decyduje sie na maciezynstwo gdzies dopiero okolo 30-ki powinno "wyladowac"... no wlasnie, w ktorym domu? Wydaje mi sie ze tutaj chodzi o fakt bycia w ciazy a nie potencjal.W moim radixie tak to wyglada wlasnie-5 dom mam w Byku-pierwsze dziecko Byk(asc Byk), drugie dziecko Koziorozec(asc Koziorozec)-7 dom w Bliznietach ale moj Merkury w Wodniku(stary wladca Saturn)w luznej koniunkcji z Saturnem mojego syna, 9 dom mam w Lwie(ciaza utracona),11 dom w Skorpionie-trzecie dziecko Skorpion.No nie wiem czy dobrze kombinuje?
|
|
|
|
|
|
|
Magnolia dobrze kombinujesz, u mnie ni w zab sie to nie pokrywa :D
Rushman tak wykombinowala
jesli chodzi o potencjalna ilosc dzieci - to wydaje mi sie ze tylko tych wydanych na swiat
ciaz usunietych lub poronien nie umialabym wkomponowac w horoskop
poza tym pierwsze dziecko V dom, drugie VII, a trzecie IX??
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/09 19:29 Przez nowa77.
Happiness is the by-product of an effort to make someone else happy
|
|
|